30e Beatrixrun (2013) zonnig en succesvol verlopen

Nadat in de ochtenduren van zaterdag 20 april 2013 de rit o.a. door Leidschendam en Zoeterwoude voerde kwam de stoet van bijna 100 zijspannen rond 13.00 uur aan bij de pauzelocatie in Den Haag.

AEGONDit jaar was AEGON zo gastvrij om de hal van hun hoofdkantoor ter beschikking te stellen voor de middagpauze.

Tijdens het eten overhandigde Jeroen van Haastrecht van het beveiligingsbedrijf Securitas officieel het nieuwe veiligheidshesje voor de verkeersregelaars van de Run aan werkgroep-voorzitter Kees de Goeijer. Dankzij een gulle donatie van Securitas konden o.a. deze hesjes (verplicht vanaf 2014) door de organisatie worden aangeschaft. De verkeersregelaars ruilde hun oude hesje in en in de middag werd met het nieuwe hesje gereden.

Beatrixrun 2013 securitas

Namens de organisatie werd ook nog meegedeeld dat er voor iedere deelnemer een prachtige verjaardagskalender beschikbaar was. Speciaal voor dit 6e lustrum zijn deze vrolijk gekleurde kalenders gerealiseerd met steun van de Rotary Pijnacker- Nootdorp.

Na het middageten werd koers gezet naar Scheveningen en het Westland. Daar werd rond 15.30 uur nog een korte 'limonadestop' gehouden bij de Stichting on Wheels. Zij verzorgde een traktatie met heerlijke speciaal gemaakte koekjes.

Bekijk hier alle 1100 (!) foto's van de 30e Beatrixrun

Video van doorkomst Kleine Loo in Den Haag. Met dank aan Bas Bogers.

Fotos van Gerard van Warmerdam