De "32e" Beatrixrun in 2015

Op zaterdag 25 april 2015 is de 32e editie van de Run gereden. Dit jaar mocht de nieuwe burgemeester van Pijnacker, mevrouw Francisca Ravestein, het startsein geven. Maar voordat zij dat deed had zij eerst nog een verrassing voor de secretaris van de Oranjevereniging Pijnacker, Rinie Hordijk. 

Na de start was de stoet al snel aangekomen op de fotolocatie. Na een snelle fotoronde werd weer gestart voor een tocht door Lansingerland en Rotterdam.

Dit jaar had de organisatie een bijzondere pauzelocatie gevonden. De van Ghent kazerene van het Korps Mariniers in Rotterdam was zo gastvrij om de ruim 300 deelnemers van de Beatrixrun te ontvangen. En daar was voldoende ruimte voor alle voertuigen en voor een prachtige groepsfoto op het bordes.

Beatrixrun 2015 groepsfoto

Klik op bovenstaand groepsfoto om deze te downloaden in groot formaat

Na de lunch werd de rit voortgezet door het centrum van Rotterdam, langs de havens, Maasluis, Vlaardingen en via Midden Delfland en Delft terug naar Pijnacker. Daar werd om precies kwart voor 5 gestart voor de traditionele Engelse lus over de Oost- en Westlaan. Vele honderden mensen hadden al eerder een plekje langs die laan gezocht om de rijders in te halen. Met een heerlijk zonnetje werd de rit in Pijnacker besloten.

Ook Barry Atsma is trots op de Beatrixrun

Bekijk de vele foto's die onderweg zijn gemaakt door onze fotograaf Piet Thijssen vanaf de motor:

In de ochtend

Pauze, de middagroute en aankomst in Pijnacker

Reportage door Pim Windmeijer