AH filiaal Pijnacker centrumDe organisatie van de Beatrixrun wilde één van de belangrijke sponsoren van de run, supermarktmanager Arthur van der Pot en zijn team van Albert Heijn Ackershof in Pijnacker Centrum al veer eerder bedanken voor hun betrokkenheid bij de run. Maar vanwege de verbouwing en de opening van de winkel heeft dat even geduurd.

De grootscheepse verbouwing en de opening van het filiaal is inmiddels achter de rug. De winkel is groter en moderner geworden. Ook is het assortiment voor de klanten uitgebreid. De afgelopen maanden waren voor Arthur van der Pot heel intensief. “Bij zo’n verbouwing komt heel veel kijken, maar ik ben trots op en blij met het resultaat”, aldus Arthur.

De lunch tijdens de middagstop voor alle deelnemers van de Beatrixrun wordt in belangrijke mate mogelijk gemaakt door Albert Heijn Ackershof. De organisatie is hier natuurlijk enorm blij mee en wilde Arthur en zijn team hiervoor bedanken met een kleine attentie.
Deze kleine attentie komt ook veel beter tot zijn recht in het nieuwe pand. Arthur ontving uit handen van Gerco Veltrop een ingelijste foto met een bedankje van alle deelnemers en medewerkers van de Beatrixrun. Arthur is erg blij met de verrassing en gaat een mooi plekje hiervoor zoeken in zijn winkel.